Nieuw!

Minicursus in 1 Weekend 🎉

Jouw Minicursus, Salespage & Betaalpagina helemaal af in 1 productief weekend
#unstuck Productief Overwinning Done Verkoopklaar

Hey ondernemer 👋😀

Heb je zin om in 1 productief weekend een digital asset te maken die voor jou werkt, jou neerzet als expert en die je zo vaak kunt verkopen als je wilt? 

Lees dan verder, want dan hebben we een leuke oplossing voor je!

 

Want misschien dat je nu in één of meerdere van deze situaties zit..

Je wilt betaald krijgen voor jouw tijd & kennis

.. in plaats van (alleen maar) gratis weggevers maken of gratis webinars houden, die niets of na een lange tijd pas iets opleveren😩

Je wilt op een natuurlijke manier nieuwe klanten aantrekken

.. en een relatie opbouwen met mensen die geïnteresseerd zijn in jouw coaching, cursussen of diensten. In plaats van ongemakkelijke verkoopgesprekken houden.

Het liefst wil je dat mensen naar jou toe komen en jouw hulp willen, omdat zij vinden dat jij dé go to guy of girl bent binnen die branche.

Je wilt meer vrijheid

.. in tijd, inkomsten en de klanten die je kiest.

Maar hoe doe je dat?
Want in 2022..

Is er zooo-veel concurrentie

Het aanbod van ondernemers, coaches en experts in Nederland is heel groot. Zo is alleen al het aantal lifestyle coaches dat zich heeft ingeschreven bij Kamer van Koophandel, in de afgelopen 5 jaar maar liefst ruim verviervoudigd! (bron: KVK) Hoe onderscheid jij je van al die andere ondernemers, in jouw branche?

Is er zoveel (gratis) informatie te vinden

Mensen raken gewoon overweldigd door de hoeveelheid informatie, blogs, downloads, webinars, masterclasses die er online (gratis) te vinden zijn.

Willen mensen snel resultaat zien

Mensen vinden hun tijd steeds kostbaarder, en zijn op zoek naar snelle, makkelijke oplossingen voor hun problemen. Ze hebben geen zin in e-books van 100 pagina's of een cursus met 10+ uur aan video's. Ze willen direct antwoorden op hun vragen, en snel resultaat zien.

Een Online Minicursus kan dé oplossing zijn.

Met een online minicursus geef je mensen een laagdrempelige oplossing voor hun probleem of behoefte, in maximaal 2 uur.
De prijs van een minicursus zit over het algemeen tussen de €5 – €200.

Jij zet jezelf neer als expert en wordt betaald voor jouw kennis. Je klanten zijn geïnvesteerd omdat ze ervoor hebben betaald en gaan ermee aan de slag.

Ze krijgen een waardevolle, leuke ervaring met jou en jou onderneming, reageren enthousiast en willen meer van je. Het perfecte moment om jouw coaching, grote cursus of andere diensten aan te bieden.

Minicursus Superpowers

Waarom minicursussen waardevol kunnen zijn voor jouw onderneming! 🙌

Zet jezelf neer als expert

Een minicursus is een mooie manier om jouw expertise en kennis te laten zien!

Mensen zien meer van jou, ook als professional. Je bent dan ‘de maker van die cursus’ en dat straalt professionaliteit uit en geeft je status.

Ook kan jij je hierdoor onderscheiden van concurrenten binnen jouw branche.

Laagdrempelig instapproduct

Jouw coaching, grote cursus of diensten afnemen kan vaak een (financiële) drempel zijn voor klanten.

Met een minicursus geef je ze een laagdrempelige manier om jou beter te leren kennen.

Je bereikt hierdoor meer mensen (die iets van jou proberen) en kan van hieruit een waardevolle vertrouwensband opbouwen💖

Snel te realiseren

Eeen minicursus is snel te maken.

Wij hebben minicursussen gemaakt in 1 week, en zelfs in 1 dag.

Hiermee kan je snel testen of er behoefte is naar een bepaald onderwerp, zonder dat het je direct veel tijd of werk kost.. of er uiteindelijk achterkomt dat er niemand op zit te wachten🙁

Bereik potentiële klanten op een leuke manier

Met een minicursus geef je jouw doelgroep iets waardevols en leuks!

Je bereikt hiermee enthousiaste klanten. En je creëert een perfecte basis voor contactmomenten die op een natuurlijke manier kunnen leiden tot een samenwerking of verkoop van jouw (premium) coaching, cursussen of diensten. 👋😀

Het is schaalbaar

Een online minicursus is een online asset die je zo vaak kunt verkopen als je wilt, of je nou 10 of 10.000 online minicursussen verkoopt!

Je laat de minicursus voor jou werken en kan daarmee met dezelfde tijd en moeite meer mensen helpen.

– Work smart, not (too) hard –

Direct betaald krijgen

Je maakt je eigen digitale product dat je direct kan verkopen.

Dus niet meer iets gratis weggeven en dan hopen dat het (ooit!) iets oplevert, maar in plaats daarvan direct serieuze klanten die er iets voor over hebben om hun doel te bereiken.

En het mooie is.. je krijgt daarmee direct betaald voor jouw waardevolle tijd en kennis! #moneymaker

Deze succesvolle ondernemers & bedrijven zetten ook Online Minicursussen in

En zo zijn er nog zoveel meer coaches, experts en ondernemers die met een klein (betaald) product meer zichtbaarheid & klanten voor hun business kunnen krijgen.

Het maken en verkopen van een minicursus is geschikt voor beroepen en ondernemers, zoals onder andere een: grafische ontwerper, personal trainer, lifecoach, sportcoach, financiële coach/expert, (bruiloft)fotograaf, interieur ontwerper, beauty of kleding consultant, marketing expert, muziekdocent, jobcoach, business coach, yogadocent, fysiotherapeut, professional organizer, gedragscoach, bijles docenten, en nog veel meer..

En ook jij kan een waardevolle Online Minicursus creëren, met onze cursus

Minicursus in 1 Weekend

cover minicursus in 1 weekend met laptop desktop mobiel voorbeelden

Minicursus in 1 Weekend is een complete aanpak om in 1 weekend een waardevol digitaal product te maken (jouw Online Minicursus) inclusief salespage en betaalpagina.

Jouw Online Minicursus is een systeem dat dag en nacht voor jou werkt.

Als een soort digitale versie van jou die continu helpt om verkopen te realiseren en jouw klanten blij te maken. 🥳

Wij worden weleens wakker en zien dan op ons mobiel dat we een cursus hebben verkocht! Of we hebben quality time met onze vrienden of familie, en op dat moment horen we een *ka-ching* geluid. En jawel.. cursus verkocht.

Ook krijgen we, aan de hand van de minicursus, aanvragen van potentiële klanten voor onze diensten. 

Dat is het mooie van een online product: dat je dag en nacht kan verkopen. Ook al ben je op dat moment niet aan het werk!

notificatie op mobiel minicursus verkocht klein

Wat je krijgt..

Minicursus in 1 Weekend bestaat uit compacte videolessen met praktische actiestappen, waarin je het volgende leert & direct implementeert:

Planning

Voorbereiden op het Weekend

‘Prepare for success’

 • Een succesvol weekend begint met een goede voorbereiding. We gaan productiviteitshacks toepassen zodat je meer bereikt in minder tijd.
 • Je maakt met onze Tech Training direct jouw eigen gratis Thinkific cursusomgeving aan (of gebruik de omgeving die je al hebt). Die vullen we tijdens het weekend met jouw lessen.
 • Je leert hoe je een winstgevend onderwerp kiest en valideert om te checken of het een hot topic is🔥(en dit écht iets is wat mensen willen hebben!)
 • Je formuleert met behulp van onze les jouw aantrekkelijke cursusbelofte. Dit geeft jou een doel om productief naar toe te kunnen werken
 • Bepaal jouw ideale minicursusprijs aan de hand van 5 belangrijke prijsfactoren (Die prijs kan bijv. €25 zijn, maar misschien ook wel €199!)
 • Je maakt in 5 Stappen een aantrekkelijke minicursus outline (welke ideeën stop je erin, welke laat je weg?)
 • Bepaal welk lestype het meest geschikt is voor jouw onderwerp en minicursus doelen (we vertellen je ook wat de 4 populairste lestypes zijn)
 • Ontdek welke apparatuur en software jij kunt gebruiken om eenvoudig audio & video’s te maken voor meer impact (ook al heb je dit nog nooit gedaan), zoals: talking head en screencast video’s 📹🎤😀🤳
 • Leer over hoe je met eenvoudige middelen een eigen homestudio op kunt zetten waarmee je professionele audio en video kunt opnemen
 • BONUS: Gebruik onze cheatsheet om een catchy en aantrekkelijke minicursus naam te creëren, die jouw ultieme doelgroep aantrekt

Productiviteit

Het Weekend

Zaterdag

 • Binnen 1 uur maak je een overtuigende mini salespage met onze 10 Salespage Elementen
 • Schrijf snel & eenvoudig overtuigende online lessen met het 4 Leerstijlen Framework. Byebye writer’s block 🤗
 • Voorkom dat je saaie lessen maakt met onze favoriete technieken waarmee je jouw cursisten enthousiast en actief houdt
 • Ontdek de 5 design elementen om jouw tekst te veranderen in een visueel aantrekkelijke tekstles
 • In 4 stappen maak je mooie, professionele video slides, die bij jouw huisstijl en onderwerp passen
 • BONUS: Maak stap-voor-stap een professionele en overtuigende Mini Salespage in Thinkific. Erg geschikt voor wanneer je op een snelle en makkelijke manier een professionele verkooppagina wilt opzetten of nog geen website hebt
 • BONUS: Gebruik onze kant-en-klare template om visueel aantrekkelijke presentaties te maken voor in je videolessen (te downloaden als Keynote, Powerpoint en Google Presentaties)

Productiviteit

Het Weekend

Zondag

 • Maak eenvoudig professionelere videolessen met onze 11 Videotips
 • Tech Training: Kijk stap-voor-stap met ons mee hoe we (privé) videolessen en schermopnames maken met de gratis webinar software Zoom
 • Tech Training: We laten je een aantal basisbewerkingen zien met gratis video editing software, zodat je video’s er net wat gelikter uitzien (video’s inkorten, splitsen, samenvoegen, tekst toevoegen, overgangen)

 • BONUS: Tech Training waarmee jij stap-voor-stap binnen 1 uur jouw eigen Shopify Lite betaalpagina opzet met o.a. iDEAL, Bancontact, Apple Pay, Creditcard, en PayPal en deze aan Thinkific koppelt zodat jouw cursisten na betaling automatisch toegang krijgen tot jouw minicursus

 • En we sluiten het weekend af met het feestmoment: het publiceren van jouw minicursus online zodat jouw klanten die kunnen kopen! 🤩🎉

De strategieën en aanpak die we je in Minicursus in 1 Weekend laten zien zijn cursusplatform onafhankelijk.
Dat betekent dat het niet uitmaakt welk cursusplatform of cursussoftware je gebruikt, zolang je ermee kunt verkopen en je klanten (automatisch) toegang kan geven tot jouw minicursus.

Aan het einde van het weekend heb jij jouw Minicursus & Betaalsysteem verkoopklaar staan! 🎉

voorbeeld mijn minicursus

Jouw Online Minicursus en lessen helemaal af!

Salespage en betaalpagina

Salespage + Betaalpagina staan online
(zodat klanten direct jouw minicursus online kunnen afrekenen)

‘Minicursus in 1 Weekend’ is een kant-en-klare aanpak met een totale waarde van €249,-

Je kan als Early Bird meedoen voor een speciale actieprijs van €89!

En.. dit is nog niet alles

🎥🧑‍💻🛠📢

Je ontvangt er nu tijdelijk 3 Marketing Bonus video's (t.w.v. €50) gratis bij

Je eerste verkopen zijn vaak de moeilijkste. Je hebt nog geen klanten die positief over je minicursus praten en geen zichtbaarheid met je minicursus. Hoe realiseer je die eerste verkopen? Met de eenvoudige marketing aanpak en strategieën die wij je laten zien. 🥳

Daarom geven we je tijdelijk onderstaande bonussen er gratis bij, zodat je daarmee jouw 1e verkopen makkelijker kunt realiseren.  🙌

SALES TRAINING

Eenvoudige marketing aanpak

Bereik potentiële klanten op een leuke ongeforceerde manier en vergroot direct je kans om je 1e verkopen te realiseren met onze eenvoudige marketingtechnieken.

Bouw een leuke en waardevolle vertrouwensband met ze op -zonder ongemakkelijke verkoopgesprekken- en introduceer eventueel op een relaxte manier jouw grotere (premium) coaching, cursussen of dienst aan ze.

MARKETING PSYCHOLOGY

Makkelijker verkopen met social proof

Mensen kijken vaak naar het gedrag van anderen om hun eigen keuze te bepalen. Jouw klanten ook!

Door het marketingpsychologie principe ‘social proof’ goed toe te passen kan jouw minicursus aantrekkelijker zijn om te kopen én succesvoller worden.

We bespreken methoden om social proof te verzamelen, die je zelfs al in kunt zetten voordat jouw cursisten jouw minicursus afronden.

RELATIONSHIP-BUILDING

Persoonlijke videoberichten versturen

Je kunt korte persoonlijke videoberichten inzetten om je 1e verkopen van jouw Minicursus te realiseren.

Die videoberichten kunnen ook kunnen bijdragen aan het opbouwen van een band die helpt bij het verkopen van de dingen die je ná jouw minicursus wilt verkopen: bijvoorbeeld jouw coaching, grote cursus of diensten.

Wij doen dat zelf met de software tool Bonjoro en we laten je zien hoe jij deze tool in in kunt zetten om jouw doelen te bereiken.

Dit zijn de eerste 2 lessen van Minicursus in 1 Weekend:

Les 1: Welkom bij Minicursus in 1 Weekend

 

Les 2: Wat je gaat doen + Jouw Minicursus Plan

 

Ervaringen van anderen

Hans Latour
Hans Latour
Lees verder
"Het was even 'doorwerken' om de cursus in één weekend door te nemen, maar het was geen verzoeking, wat een geweldige cursus, echt, complimenten!

Ik heb zoveel ideeën opgedaan om mijn plan verder uit te werken en kan haast niet wachten tot ik morgen weer achter mijn bureau zit 😀"

Early Bird Toegang!

Momenteel zijn we Minicursus in 1 Weekend aan het produceren, en hebben we ongeveer 90% van de (video)lessen al geüpload in de cursusomgeving 👩🏽‍💻👨🏻‍💻📹 #versvandepers

Als early bird krijg je korting en toegang tot alles waar anderen straks de normale prijs voor betalen.

Onze eerste klanten reageren enthousiast op de lessen die nu al in de cursusomgeving te vinden zijn (super blij mee!) en de komende weken voegen we de rest van de lessen en de bonussen toe. 

Je hebt levenslang toegang en krijgt ook alle updates (zoals nieuwe lessen en bijlagen) die we er in de toekomst aan toe voegen. 🎉

 

30 dagen garantie badge

Probeer Minicursus in 1 Weekend zonder risico

Weet je niet zeker of de cursus wat voor jou is? We geven je de mogelijkheid om de cursus 30 dagen uit te proberen.

Als het niet bij jou past, om wat voor reden dan ook, geven we je het volledige aankoopbedrag terug.

We bieden deze garantie, omdat we 100% achter onze cursus staan en we je graag willen laten zien wat voor resultaten je kan bereiken met deze cursus.

Wanneer Minicursus in 1 Weekend voor jou is..

(1 of meerdere kunnen van toepassing zijn)

 • Je loopt (al een tijdje) rond met het idee om een online cursus te maken, maar tot nu toe is het er niet van gekomen, om wat voor reden dan ook. Maar je wilt hier verandering in. Je wilt het niet langer uitstellen, maar actie ondernemen en resultaten zien (!)
 
 • Je bent het zat om alleen maar gratis content, webinars, masterclasses of downloads te geven. Het lijkt je heerlijk om direct betaald te krijgen, voor jouw kennis en tijd.
 
 • Je wilt meer zichtbaarheid voor jouw diensten en mensen laten zien dat je de expert bent binnen jouw branche 🙌
 • Je hebt al een (grote) cursus gemaakt, maar je hebt moeite om hier meer zichtbaarheid en klanten voor te krijgen 🥺
 • Je bent al redelijk succesvol in jouw branche, maar je bent op zoek naar een manier om meer klanten te krijgen voor jouw bestaande diensten, cursussen of producten.
 • Je bent een trainer, docent of expert die al lessen, coaching of trainingen geeft op locatie of face-to-face. En je bent benieuwd hoe je dit (ook) online kan doen en zo nóg meer mensen bereikt en kunt helpen.
 • Je bent een beginner en hebt geen ervaring met het maken van een online cursus, opnemen van videolessen, website techniek of marketing. Misschien heb je ook nog geen (cursus)website (geen probleem! We leren je hoe je toch een minicursus kunt maken & verkopen)
 • Je bent een ervaren cursusmaker, maar ook nieuwsgierig naar nieuwe of andere inzichten die jouw cursus of marketingstrategie sterker kunnen maken.
 • Je bent een coach en je wilt meer of betere klanten voor jouw (premium) 1-op-1 coaching sessies.
 • Of misschien ben je vastgelopen tijdens het maken van een (grote) online cursus en wil je nu gewoon snel resultaat zien.

Als 1 of meerdere van bovenstaande situaties van toepassing is op jou, dan kan Minicursus in 1 Weekend jou waarschijnlijk helpen met het realiseren van je doelen!

sil dine foto zwart wit homepage

Hi, wij zijn Sil & Nadine!

Wij zijn fan van minicursussen!

Je maakt iets concreets, in een korte tijd. En creëert tastbare resultaten, waar je energie van krijgt😍

Zo hebben al meer dan 1000 cursisten minicursussen gevolgd die wij gemaakt hebben, en hebben we hiermee enthousiaste nieuwe klanten gerealiseerd voor 1-op-1 coaching en grotere cursussen.

We vinden het ook hartstikke tof om nu de waardevolle strategieën en stappen, die wij zelf ook gebruiken, met je te delen in Minicursus in 1 Weekend! En we kunnen niet wachten om te zien wat jij hebt gecreëerd!

Naam Sil en Nadine

Heb je nog vragen?

Hieronder geven we je antwoorden

Het maken van de lessen

Voor het maken en opnemen van de lessen gaan we software / apps gebruiken. De software / apps die je daar voor kunt gebruiken zijn gratis. Soms zijn er betaalde versies die je kunt kiezen die meer functionaliteiten bieden, maar die betaalde versies zijn niet nodig om je minicursus lessen mee te maken.

Betalingen ontvangen & toegang geven tot de minicursus

Als je wilt kun je jouw minicursus zelfs verkopen via bijvoorbeeld een Tikkie en een Dropbox linkje, maar we raden je aan om het wat professioneler aan te pakken. 

Voor het professioneel & geautomatiseerd verkopen van een minicursus heb je een cursusomgeving en een afrekensysteem nodig. Je kunt daarvoor de cursussoftware gebruiken die jij wilt. 

In de cursus kijk je mee met hoe we met Thinkific een cursusomgeving maken en hoe je dat koppelt aan Shopify Lite; een makkelijk op te zetten afrekensysteem dat o.a. iDEAL, Bancontact, Paypal, creditcard en Apple Pay ondersteunt.

In onze Thinkific Rondleiding video kun je zien wat je met Thinkific kunt, en wat de verschillen per plan zijn. 

Je kunt je minicursus aan jouw klanten aanbieden via het Thinkific Free plan, en veel professionele cursusmakers ervaren het Basic en Pro plan extra waardevol qua extra gemak en functionaliteiten.

In 1 productief weekend! Je kunt natuurlijk ook twee doordeweekse dagen inplannen als jou dat beter uitkomt. 

We geven aan dat je in 1 weekend je eigen waardevolle minicursus kunt produceren die je kan verkopen via je eigen cursus salespage of website.

Dit is natuurlijk afhankelijk van wat voor lessen je maakt, het cursus onderwerp, jouw ervaring met het maken van een cursus en het opzetten van de techniek, en hoe jij je tijd indeelt.

De een heeft veel ervaring met het cursusonderwerp en kan eenvoudig 5-6 videos van een kwartier volpraten. De ander heeft wat meer tijd nodig voor het maken van lessen en maakt een minicursus met 2-4 videos met een paar tekstlessen en ondersteunende downloads.

Door het volgen van Minicursus in 1 Weekend zul je inzichten krijgen in wat voor jou haalbaar is. En, vergeet ook niet: je kunt een minicursus altijd nog uitbreiden op basis van de feedback die je op de eerste versie krijgt van jouw klanten.

Het doel van Minicursus in 1 Weekend is om zo snel mogelijk een concreet, zichtbaar resultaat te realiseren: een online Minicursus die jij kun verkopen aan jouw klanten. Het is dé stap naar jouw volgende doel.

We werken veel met gratis tools en optioneel betaalbare software en apparatuur:

Gebruik je eigen cursusomgeving of gebruik:

 • Thinkific (voor de cursusomgeving): Free plan (voor meer functionaliteiten kun je het paid plan aanschaffen) – link gratis free plan: Boterham.nl/thinkific
 • Shopify light (voor de betaalpagina): Vanaf $6,75/maand – 14 dagen gratis uitproberen: Boterham.nl/shopify-lite
Video’s maken:
 • Video’s opnemen: Videolessen kan je al maken met behulp van een computer/laptop, mobiele telefoon, en gratis software. In de les over video apparatuur en software (tools) geven we tips voor budget en high end apparatuur/software
 • Video’s bewerken: We leren je basis videobewerkingen met een gratis tool

In de les over de software en hardware laten we budget, gemiddelde en de duurdere opties zien. Je kunt zelf kiezen wat je gebruikt.

Je hebt dus geen dure filmapparatuur of software nodig om goede (video)lessen te maken en te bewerken.

Dat ontdek je met de lessen over het onderzoeken en bepalen van jouw minicursus onderwerp en jouw cursusbelofte.

Daarin laten we je zien hoe je een minicursus onderwerp kunt kiezen waar jouw klanten bereid zijn om voor te willen betalen, dat bij jou past en (als je dat je doel is) aansluit bij de coaching, grote cursus of diensten die je wilt verkopen met jouw minicursus. 

Je hebt geen extreem grote groep social media volgers of e-mail lijst nodig om je eerste verkopen te realiseren. 

Het helpt voor je eerste verkopen wel als je een een paar honderd mensen kan bereiken, maar we laten je in de bonus les met eenvoudige marketing methoden ook een methode zien hoe je jouw eerste potentiële klanten kunt bereiken.

Nee, dat hoeft niet. 

De strategieën die we je in Minicursus in 1 Weekend geven zijn platform en software onafhankelijk.

Dat betekent dat het niet uitmaakt welk cursusplatform of betaalsoftware je gebruikt, zolang je ermee kunt verkopen en je klanten (automatisch) toegang kan geven tot jouw minicursus.

Wij laten bepaalde stappen (als voorbeeld) in Thinkific zien, omdat we dit een fijn systeem vinden. Je kan er snel mee online en gratis een cursus mee maken (met het Thinkific Free account), en daarnaast vinden wij het een gebruiksvriendelijk en professioneel systeem.

In de cursus kijk je mee met hoe we met Thinkific een cursusomgeving maken en hoe je dat koppelt aan Shopify Lite; zodat jouw klanten jouw minicursus met o.a. iDEAL, Bancontact, Paypal, creditcard en Apple Pay af kunnen rekenen.

Met Shopify Lite kun je goedkoop en snel een betaalknop maken voor op jouw minicursus verkooppagina zodat klanten jouw minicursus af kunnen rekenen.

Met de combinatie van Thinkific en Shopify maak je een oplossing die schaalbaar is naar 1000en verkopen per maand zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de techniek de grote hoeveelheden bezoekers wel aan kan. 

In onze Thinkific Rondleiding video kun je zien wat je met Thinkific kunt, en wat de verschillen per plan zijn.

Als je nu geen website hebt, geen probleem.

We leren je een verkooppagina kan maken, waarmee je jouw minicursus kan verkopen.

Minicursus in 1 Weekend is een doe-het-zelf cursus. Je leert in de (video)lessen o.a. hoe je zelf een minicursus maakt met lessen en een cursusomgeving.

Als er dingen m.b.t. de cursuslessen onduidelijk zijn dan kun je ons e-mailen en dan proberen we je verder te helpen door je bijvoorbeeld te verwijzen naar andere lessen, ondersteunende informatie, het stellen van vragen of het geven van inzichten.

E-mail ondersteuning is geen 1-op-1 coaching en we verlenen met e-mail ondersteuning ook geen uitvoerende werkzaamheden m.b.t. jouw cursus of cursusomgeving.

Als je op zoek bent naar een ‘Done-For-You’ service waarbij we je werk uit handen nemen, dan hebben we daarvoor onze 1-op-1  diensten waarbij we persoonlijke hulp bieden.

Levenslang toegang is zolang Boterham.nl bestaat en we in staat zijn deze diensten te kunnen leveren.

En dat verwachten we nog vele jaren te kunnen doen, hopelijk de rest van ons leven😀

Zolang je toegang hebt tot onze cursus, ontvang je ook toekomstige updates zoals nieuwe lessen, video’s en bijlagen.

In de cursus doen we dat door jou de stappen en strategieën te geven, waarna je dit zelf kunt doen. 

Het is een doe-het-zelf cursus met e-mail ondersteuning.

Als je op zoek bent naar 1-op-1 coaching, advies op maat of  implementatie van techniek en marketing campagnes:

Bekijk dan onze pagina met persoonlijke hulp.

Jaaa leuk hè 😃

Ons doel is om nu zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Minicursus in 1 Weekend, en hiermee positieve testimonials te verzamelen. Vandaar dat we de cursus nu tegen een lagere prijs aanbieden (een investering die je makkelijker kan terugverdienen!)

We horen graag van je!

Neem contact op via [email protected] of open het contactformulier.  

Ga je wat leuks doen dit weekend?

Laat ons jou helpen om dit weekend jouw eigen waardevolle Minicursus met betaalsysteem kant-en-klaar te hebben!

Hoe gaaf zou het zijn als je daarna iets hebt staan, dat je zo vaak kunt verkopen als je wilt? Iets waarmee je jouw passie deelt, online inkomsten kunt genereren en anderen helpt.

Neem nu de eerste kleine stap om jouw droom waar te maken.

Dit is je kans om je onderneming (en je leven) te veranderen.. Voorkom dat je over 6 maanden denkt ‘Had ik maar.. ‘ of ‘Wat als ik wel die ene stap had genomen?’

Hoe langer je wacht, hoe meer kansen je mist doordat je het nu niet aanpakt.

Dus wil je komend weekend iets heel gaafs maken en een concreet, zichtbaar resultaat hebben?
Doe met ons mee, schrijf je in, en binnen een paar minuten zie je onze blije koppies in de eerste video in de cursusomgeving 👋😀

You don’t have to be great to start, but you do have to start to be great.

– Zig Ziglar

Early Bird toegang

Minicursus in 1 Weekend

Dit is wat je allemaal krijgt:

De complete 'Minicursus in 1 Weekend' cursus (t.w.v. €249)

Tech Tool Bonussen voor het maken van jouw cursusomgeving, betaalpagina en salespage

Bonus templates & cheatsheet

Bonusbundel voor het realiseren van je 1e Minicursus sales (t.w.v. €50)

Levenslang toegang tot Minicursus in 1 Weekend & Bonussen

1 Jaar e-mail ondersteuning

30 Dagen Niet-goed-geld-terug Garantie

Totale waarde €299

Early bird prijs: €89

Dit is een eenmalige aankoop. 
Er zijn geen terugkerende kosten.

Early Bird toegang

We zijn de cursus op dit moment aan het maken.
Je krijgt direct toegang tot ±90% van de cursus en de rest voegen we komende weken toe. 

Zodra de cursus af is wordt de prijs verhoogd, maar jou kost het dan niks extra als je nu al meedoet als early bird.