Groei & Geef

Help een ander aan een goede boterham

Met Boterham.nl willen we ook een bijdrage leveren aan ondernemers in landen waar de kansen niet voor het oprapen liggen.

Lees hieronder meer.

groep mensen high fiven

Boterham.nl ondersteunt mensen en projecten in landen, waar de middelen om zelfvoorzienend te zijn niet altijd direct voor handen zijn.

Dit doen wij met ons project Groei & Geef.

Door een cursus te volgen bij Boterham.nl draag je bij aan project Groei en Geef.

logo pencils of promise

Onderwijs voor kinderen

Educatie is het hart van Boterham.nl

Met Groei & Geef willen we ook graag kinderen een betere toekomst geven. Het zijn de ondernemers van de toekomst.

Pencils of Promise is een non-profit organisatie die scholen bouwt en kansen op het gebied van onderwijs stimuleert in ontwikkelingslanden.

Zij geloven dat elk kind recht heeft op kwaliteitsonderwijs. Sinds 2009 hebben zij meer dan 400 scholen gebouwd over de hele wereld. En ze creëren diverse programma’s en community’s om onderwijs voor iedereen te stimuleren.

Hier bij Boterham.nl delen we die passie en filosofie.

We zijn dan ook blij dat we met een deel van de opbrengsten van Boterham.nl een bijdrage kunnen leveren aan dit geweldige project en kinderen het onderwijs kunnen geven die ze verdienen.

Een melkkoe voor Joash

Joash uit Kenia wil graag een koe kopen. Met de opbrengsten van de verkochte melk kan hij z’n kinderen naar school laten gaan.

En Nida, een hardwerkende vrouw uit de Filipijnen. Zij heeft als droom om haar rijstvelden onderneming op te bouwen en uit te breiden.

groei-en-geef-joash
Joash met zijn vrouw en hun melkkoe

Deze mensen hebben als doel om een financieel stabiel leven op te bouwen voor zichzelf en hun gezin.

En daar proberen wij aan bij te dragen.

Een deel van de opbrengst van onze cursussen lenen we als microkrediet aan een ondernemer die daarmee zijn of haar droom realiteit kan maken.

Dit gebeurt in samenwerking met Kiva.org, een non-profit organisatie die zich inzet om mensen in ontwikkelingslanden te helpen. Zij doen dit door middel van microfinanciering.

Op deze manier hebben we al meerdere mensen geholpen en een kans gegeven op een zelfstandige toekomst. Ons doel is om dat in de toekomst nog meer te doen.

"We make a living by what we get, but we make a life by what we give."

-Winston Churchill

Doe je mee?

Help niet alleen jezelf aan een beter leven, maar ook een ander.

Volg één of meerdere van onze cursussen en ontdek hoe je succes creëert en werkt aan een mooie toekomst.